Informacija. Siekiate itin gerų rezultatų paieškos sistemose? Siūlome mokamą paslaugą - straipsnių talpinimas aukštą Google PageRank turinčiose svetainėse. Plačiau skaitykite čia.

Apie maisto pramonės verslą

uab steigimas

UAB steigimas

Kalbamės apie tai, kaip turėtų vykti uab steigimas maisto pramonės srityje. Ar čia galioja nauji dėsniai, ar uab turi bendrąją logiką visada, kad ir kokioje srityje dirbtum? Ar naujos įmonės steigimas yra lengvai apskaičiuojamas dalykas, ar šiek tiek rizikos visgi yra? Kalbamės su kulinaru ir verslininku Mariumi.

Labas, Mariau, kas tau pašnabždėjo mintį, kad reikalingas uab steigimas, restoranas, kurį pats esi įkūręs?

Labas. Sakyčiau, viską pirmiausiai suteikė keliavimo patirtis. Pradžioje nebuvo tokių minčių, kad būtinai reikia uab, kad reikia jog būtų kažkokio restorano steigimas. Aš tiesiog keliavau po Europą, vėliau nosį iškišau ir į tolimesnes vietas, ir pamačiau, koks yra maistas kitur, kokia valgymo kultūra. Žinoma, tai svarbu, tai ir kartu labai įdomu. kol dar nevyko joks uab steigimas, aš tiesiog stebėjau pasaulį, stebėjau įvairias rinkas, ir galvojau apie tai, galvojau kiekvieną dieną – kaip viskas yra, kaip viskas vyksta, kada gali pasidžiaugti, kada gali nuliūsti.

Kokios pasaulio virtuvės tau padarė didžiausią įtaką? Ar galėtum pasakyti, kas yra didžiausias kaltininkas, dėl kurio ar kurios atsirado tavo uab steigimas?

Manau, kad galiu atsakyti į šį klausimą, ir netgi gana ne vienareikšmiškai. Visų pirma, tai italų virtuvė. Kiek buvau Italijoje, jau nuo pirmųjų akimirkų sukirbėjo mintis, kad tokios uab steigimas internetu mūsų šaly visgi neliktų nepastebėtas. Aš prisimenu tą nepaprastą, nuostabų įspūdį, kurį aš susidariau tada, kai kartą užsukau į pagrindinę ir į šalutines Romos gatves. Aš pamačiau, kad visur yra tokie nedideli kioskeliai, vadinamos picerijos. Taip, kaip pas mus dabar jau yra įsisteigę burgeriai visokiausiai,  kava ir panašūs dalykai, ten yra mažos picerijos. Tokios uab steigimas ir apskaita net nekainuoja labai daug, nes tai visumoje nedidelė vieta. Taigi, ten tikri italai kepa tobulo skonio picą ir ją pjausto su aštriomis žirklėmis. Ką tai reiškia? Tai reiškia, kad čia aš susiduriu su viso pasaulio maisto stebuklu – aš galiu tiesiog paprašyti, kad man atkirptų picos, ir mano noras vykdomas. Supratau, kad Lietuvoje tokios uab steigimas, istatymas kol palankus, tikrai reikalinga. Dar nepradėjau jos steigti, bet pradžia nusimato greitai.

Kokie dar dalykai nustebino Italijoje?

Dar man labai patiko ten, kad uab steigimas elektroniniu budu, atrodo, prieinamas kiekvienam. Mat miesteliuose pilna pristatyta nedidelių ledainių. Karštoje pietų šalyje tai žinoma yra labai reikalinga – juk tokia kaitra, toks karštis. Visada norisi atsigaivinti. Tačiau aš iš karto pagalvojau, kad tokios uab steigimas 2013 ar vėliau Lietuvoje taip pat gali būti puikiai priimtas. Kodėl pasiteisina uab steigimas (Klaipeda) su žuvų piršteliais? Kodėl kuo geriausiai laikosi uab steigimas Siauliuose su paprasčiausiais cepelinais? Ir kodėl gi uab steigimas internetu, registru centras ir visi kiti buhalteriniai dalykai yra tokie palankūs – o aš nieko nedarau? Manau, kad Lietuva taip pat tikrai nėra kažkokia Antarktida, ir čia būna, kad šviečia saulė. Ir būna, kad žmonės nori ledų, taigi, tokios ledainės uab steigimas (Siauliai ir panašiuose miestuose) tikrai reikalingas. Aš pats asmeniškai ne kartą eičiau ten, kur norėtųsi, ne kartą pabandyčiau suvalgyti ir sulaižyti gardžius grietininius ledus. Jų ir skonis būtų visai kitoks – tikri, grietininiai, o ne tie iš pieno miltelių, kokius dabar labai dažnai pabandęs tiesiog parduotuvėje nusipirkti vieną kitą porciją.

Comments are closed.